Ardeşen Sırtını Devlete Dayadı

Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile el sıkıştı.


25 Haziran 2014 15:04
Hentbol Bayanlar Süper Lig Ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile salon ve forma reklamı karşılığında sponsorluk anlaşması sağladı.

Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf OĞUZ ve Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem KASAPOĞLU, Ankara’daki Spor Toto Teşkilat Başkanlığında bir araya gelerek, söz konusu reklam anlaşması ile ilgili sözleşmeye karşılıklı imza attılar.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Ardeşen GSK Başkanı Sultan Rauf OĞUZ, "Geçtiğimiz hafta Rize’ye gelerek bizlerden Avrupa Kupasını isteyen Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN ve Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Akif Çağatay KILIÇ’ın referansları sayesinde gerçekleştirdiğimiz anlaşma, hentbol sporunun gelişimine ciddi katkılar sağlayacaktır. Spor Toto Teşkilatının hentbol sporuna da katkıda bulunmasına aracı olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu anlaşma Kulübümüze ve Hentbol camiasına hayırlı olsun. Bu süreçte emeği geçen Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanımız Akif Çağatay KILIÇ’a, Gençlik ve Spor Genel Müdürümüz Mehmet BAYKAN’a, Spor Genel Müdürlüğünün ve çeşitli bakanlıklara mensup Daire Başkanlarına, Bakanlarımız Hayati YAZICI ve Faruk ÇELİK’e, Bakan Yardımcımız Hasan Kemal YARDIMCI, Rize Milletvekilleri Hasan KARAL ve Nusret BAYRAKTAR’a, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Seyfullah HACIMÜFTÜOĞLU’na ve Çaykur Genel Müdürümüz İmdat SÜTLÜOĞLU’na çok teşekkür ediyorum" dedi.



Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by