Bieber Yeniden Gözaltına Alındı

Pop yıldızı Justin BİEBER darp ve taciz suçlaması ile yeniden göz altına alındı.


30 Ocak 2014 11:20
Kanadalı pop şarkıcısı Justin Bieber, geçen hafta tutuklanıp kefaletle serbest bırakılmasının ardından bu kez Toronto'da gözaltına alındı. Kanada'nın Toronto kentinde akşam saatlerinde gerçekleşen gözaltı olayında polise ifade veren Justin Bieber, 10 Mart'ta hakim karşısına çıkacak.

Bieber'ın avukatı ve polis kaynaklarının verdiği bilgiye göre, ünlü şarkıcı, 30 Aralık 2013'te Toronto'da 6 arkadaşıyla kiraladıkları limuzinin sürücüsünü darbetmek ve tacizde bulunmakla suçlanıyor. 30 Aralık gecesi Peter ve Adelaide Caddesi'nin olduğu bölgeden bir limuzine binen Bieber ve arkadaşlarının, araçta sürücünün kafasına defalarca vurdukları, sürücünün durup polisi aradığı sırada da kaçtıkları iddia ediliyor.

Ünlü pop yıldızının getirildiği Toronto'daki polis merkezinin etrafı, bir anda basın mensupları ve hayranları ile dolarken, Justin BİEBER ifadesinin alınmasının ardından serbest buırakıldı. İzdiham nedeniyle arka kapıdan çıkarılan Bieber, 10 Mart'ta Old City Hall'daki mahkemede hakim karşısına çıkacak.

Justin BİEBER'ın avukatı Howard WEİTZMAN, yaptığı açıklamada, müvekkilinin masum ve olayın da düşük seviyeli bir suç olduğunu belirtti. Weitzman, dosya mahkemeye intikal ettiği için yorum yapmak istemediğini kaydetti.

Ünlü şarkıcı, yakın zamanda da Miami'de gözaltına alınıp, hakim karşısına çıkmış ve tutuklandıktan sonra kefaletle serbest bırakılmıştı.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by