Bu Coşkudan Zafer Çıkar

SP Rize Belediye Başkan Adayı Mehmet BEKAROĞLU'nun düzenlediği "Sevgi Yürüyüşü" vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.


09 Mart 2014 14:57
Bekaroğlu’nun Vicdan Hareketi olarak nitelendirdiği Rize Belediye Başkan adaylığı sürecinde son viraja girilirken, dün düzenlenen Sevgi Yürüyüşü, Rize caddelerinde büyük bir coşkuyla yapıldı.

SEVGİ YÜRÜYÜŞÜNDE COŞKU VARDI


Seçim iritbat bürosunda toplanan yaklaşık 1.000 kişi ile birlikte sevgi yürüyüşünü gerçekleştiren Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet BEKAROĞLU, kortejle beraber Atatürk Caddesinden devam ederek, Kültür Merkezi önünden Cumhuriyet caddesi istikameti boyunca tulum ve kemençe eşliğinde yürüyerek, Sevgi Yürüyüşünü, Tuzcuoğlu Memişağa Parkında tamamladı. Coşkulu kalabalık burada horon halkası oluşturarak çoğaldıkça çoğaldı.

KAVGAYA SON VERMEK İÇİN GELDİM

Horon sonrası bir konuşma yapan Bekaroğlu, Rize Milletvekili Hasan KARAL’ın kendisine yönelik "Buraya kavga etmeye geldi" şeklindeki ithamına cevap vererek, "Rize’ye krallık yapan adam diyor ki, "Bekaroğlu Rize’ye kavga etmeye geldi. Hayır, ben kavgaya son vermeye geldim" insanların kendilerine yapılan zulümden bıktığını ve Rize insanının değişim kararı verdiğinin görüldüğünü söyledi.

NEREDE BU PARALAR?


İktidar partisinin Rize için hazırladığı kitapçıkta, 10 yılda Rize’ye 7.2 milyar TL para harcandığının belirtildiğini hatırlatan Bekaroğlu, "Bu şehir 7.2 milyar TL harcanan bir şehir midir? Hiç öyle bir şehre benziyor mu?" diyerek, başta Milletvekili Hasan KARAL olmak üzere, Belediye Başkanı Halil BAKIRCI ve partinin yerel yöneticilerine, "Ey iktidar partisinin yerel yöneticileri, nerede bu paralar, hesabını verin" ifadeleri ile seslendi.

Konuşmasında 8 Mart Dünya Kadınlar gününü de ihmal etmeyen Prof. Bekaroğlu, parkta karşılaştığı eski Bakan Tuncay MATARACI ile bir süre sohbet etti.

SAHİLDE SANAT EVİ YAPILACAK


Sevgi yürüyüşünden önce, sabah MÜSİAD yönetimi ile kahvaltıda biraraya gelen ve MÜSİAD Başkanı Mahmut DABAK’ın sunduğu, "Rize için Uygulanabilir Proje Önerileri" raporunu kabul eden Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet BEKAROĞLU, burada yaptığı değerlendirmenin ardından, Rize Güzel Sanatlar Derneği’ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı bakır sanatçısı İsmet SATIR’la görüşen Bekaroğlu, açıkladığı seçim beyannamesinde, yerel kültürün ve sanatın yaşatılmasının da yer aldığını söyledi.

Sahilde sanat çalışmalarına yönelik bir yer yapacağını ve Rize’nin yerel kültürünü, sanatını gelecek kuşaklara taşıyacak çalışmaların yapılacağı atölyeler bulunan bir sanat evi olarak sanatçıların kullanımına vereceğini belirten Bekaroğlu, bu çalışmaların şehrin en önemli kimliği olduğunu ve yerel kültürün gelecek kuşaklara aktarılmasının belediyenin temel görevleri arasında yer aldığını ifade etti.













Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by