Ezgi Bebek Yardım Bekliyor

Turgay ATAR ve İlkay ATAR, doğuştan kalbi delik çocukları 3,5 aylık Ezgi Atar için yardım bekliyor.


27 Haziran 2014 16:41
Aslen Osmaniyeli olan ve Rize’ye çay bahçelerinde çalışmak üzere gelen 19 yaşındaki genç baba Turgay ATAR, Pazar ilçesinde bir barakada ikamet etmekte olduğunu kaydederek, "Fethiye’de tarım işçisi olarak çalışırken kızımın rahatsızlanması üzerine onu Fethiye Devlet Hastanesi’ne götürdük. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ezgi’yi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne gönderdiler ve kızım 1 ay tedavi gördü. Ardından Ankara’da Hacettepe Üniversitesi Hastanesi’nde aylık kontrollerini yaptırmaya başladık. Maddi durumumuz iyi olmadığından 1 aylık tedavi süresince ve Ankara’ya gidiş gelişlerimizde kaymakamlık bize yardımcı oldu. Rize’ye daha önce çay toplamak üzere gelmiştim ve yine çay toplamak üzere 5 gün önce buraya geldim. Ancak kızımın Ankara’daki aylık kontrolleri devam edeceğinden bunu karşılayacak maddi gücüm yok ve bu konuda yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu.

Ezgi’nin annesi İlkay ATAR ise eşinin işsiz olduğundan mevsimine göre çeşitli illerde tarım işçisi olarak çalıştığını ve çay sezonu olması dolayısıyla yeniden Rize’ye geldiklerini ifade ederken, 3,5 aylık kızı Ezgi’nin tedavi ve kontrollerinin yapılması için yaklaşık 5 Bin TL.’ye ihtiyaçları olduğunu ve yetkililerden yardım beklediklerini belirtti.





Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by