Furkan Kopuz Galatasaray'da

Çaykur Rizespor A2 Takımının 1996 doğumlu stoper oyuncusu Furkan KOPUZ, Galatasaray'a transfer oldu.


06 Haziran 2014 18:37
Fatih KOPUZ'un Haberi

Çaykur Rizespor A2 takımında forma giyen 1996 doğumlu genç stoper Furkan KOPUZ, Galatasaray Spor Kulübü renklerine katıldı. Transferi akşam saatlerinde netleşen Furkan'ın takım kadrosuna ne zaman katılacağı önümüzdeki günlerde netleşecek.

Sol ayağa sahip genç defans oyuncusu hakkında Rizespor Sportif İşler Direktörlüğü'nden alınan Akademi Futbol Takımı Oyuncu Değerlendirmesi Raporu'nda geçen "Alan ve Adam markajını iyi yapabilen, fizik kondisyonu yönünden yeterli, oyun bilgisi ve sezileri kuvvetli, defansif özellikleri dışında ofansif oyunu da benimseyen arkadaşları ile iyi iletişim kurabilen, yüksek toplarda çok başarılı, duran topları etkili kullanabilen ve golle sonlandırabilen, çalışmayı seven, saygılı, dürüst ve karakterli bir sporcu" ifadeleri dikkat çekiyor.

Daha önce 6 kez Milli Takım Forması giyen Furkan, bu sezon Rizespor A2 takımında 23 maça çıktı. 2012 yılında UEFA U16 Development Turnuvası'na katılan U16 Milli Takımı'nda da forma giyen Furkan bu turnuvada Kazakistan ve Ermenistan rakip kalelerine birer gol göndermişti.





RİZE OLAY ekibi olarak Rize'mizin milli değeri Furkan'ı kutluyor, gelecekte ki spor hayatında başarılarının devamını diliyoruz.

RİZE OLAY ÖZEL

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by