Futbolcu mu? Kabadayı mı?

A Milli Takım’ın Hollanda ile oynadığı kader maçının ardından yaşananlar gündeme oturdu.


07 Haziran 2014 11:17
Ay-Yıldızlı ekip 15 Ekim gecesi Hollanda’ya boyun eğmiş, Meridien Otel’deki kamptan oyuncuların bir çoğu ayrılmıştı. Ancak uçaklarının bir sonraki gün olması nedeniyle Hakan ÇALHANOĞLU ve Ömer TOPRAK geceyi otelde geçirme kararı almıştı.

Hakan ve Ömer’in Almanya’dan ortak arkadaşı olan bir kişinin, Gökhan TÖRE’nin de lobide bulunduğu sırada otele gelmesi, rezaletin fitilini ateşledi. Gökhan’ın daha önceden aralarında sorun olan bu kişiyle tartışması dikkat çekti.

YİNE Mİ KIZ MESELESİ?

Ömer TOPRAK, olayı yatıştırmaya çalışsa da lobiden ayrılan Gökhan TÖRE bir süre sonra arkadaşlarıyla birlikte otele döndü. Bu sırada odalarında bulunan Ömer ve Hakan’ın yanına çıkan Töre ve yanındakiler, Almanya’dan gelen şahsın üzerine yürüdü. Gökhan’ın bu sırada arkadaşlarından aldığı silahın kabzasıyla söz konusu şahsın kafasına vurması, Ömer’e de tükürmesi herkesi şok etti. Öte yandan olay hakkındaki bir diğer iddia da kavganın "Kız meselesi" yüzünden çıktığı yönünde.

"SAKATIZ" DEDİLER, GELMEDİLER

Şaşırtıcı olan ise 1 ay sonra açıklanan A Milli Takım kadrosunda Gökhan TÖRE’nin yer almasıydı. Bu durumun da sebebi dün ortaya çıktı. Olaydan daha sonra haberdar olan teknik direktör Fatih TERİM detaylı bir araştırma başlatmış, sonuca ulaşmadığı için de üç oyuncuyu kadroya davet etmişti. Ancak Ömer ve Hakan, kendi takımlarında maçlara çıkmalarına rağmen "Sakatız" bahanesiyle kampa gelmemişti.

Terim’in araştırmalar sonucu Gökhan TÖRE’nin yaptıklarını öğrenmesi ise genç oyuncu için "Sonun başlangıcı" oldu. Terim’in Gökhan TÖRE’ye A Milli Takım kapılarını kapattığı öğrenildi.

KAVGA BARDA BAŞLADI!


Almanya basınından "Bild" ise Gökhan TÖRE’nin Hakan ÇALHANOĞLU ve Ömer TOPRAK’a yaptıkları ile ilgili ortaya farklı bir senaryo attı.

Phillip ARENS imzalı haberde; 3 futbolcunun olay gecesi aynı gece kulübünde eğlendikleri ve tartışmanın burada başladığını ifade edildi. Bild’in internet sitesinin manşete taşıdığı haberde, "Bardaki kavga sonrası Ömer TOPRAK ve Hakan ÇALHANOĞLU otele döndü. Gökhan ise arkadaşları ile birlikte, lobiden anahtarı alarak Gökhan ve Hakan’ın kaldığı odayı bastı" iddialarına yer verdi.

Bild’in dile getirdiği bu senaryo, "Kavga, kız meselesi yüzünden başladı" söylentilerini destekler nitelikte.

TÜRKIYE’YE VEDA ETTİ

Gökhan TÖRE’nin menajeri Ahmet BULUT, "Silah iddiasını" yalanlarken oyuncunun transferiyle ilgili olarak da, "Artık 20 milyon Euro da verseler Gökhan Türkiye’de kalmaz. Rusya ya da Almanya’ya gidecek" dedi.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by