Kılıçdaroğlu: Ne Montajı Kardeşim

CHP Genel Başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU, Eskişehir'de partililere seslendiği konuşmasında Başbakan Erdoğan'a yüklendi.


02 Mart 2014 11:54
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal KILÇDAROĞLU, seçim çalışmalar kapsamında geldiği Eskişehir'de partililere seslendi. Yolsuzluk iddiaları üzerinden Erdoğan'a yüklenen Kılıçdaroğlu, internette yayınlanan ses kayıtlarının gerçek olduğunu öne sürdü.

"PORSUK ÇAYI NE KADAR GERÇEKSE"


Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN'a "Başçalan" diyerek yüklenen CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Bir başbakan düşünün, adı hırsıza çıkmış. Meydan meydan geziyor. Yahu insanda biraz utanma olur. Sokağa çıkmaz. Eğer çocuğunuz işsizse sebebi bu başçalandır. Yolsuzluk varsa sebebi bu adamdır. Hepimize görev düşüyor. Bir başbakan düşünün ülkeyi yönetiyor. Oğluna telefon ediyor, 17 Aralık sabahın sekizinde. Diyor ya montajdır. Ne montajı kardeşim. Porsuk Çayı ne kadar gerçekse bu sesler de o kadar gerçektir. "Oğlum şunların şunların evinde arama yapılıyor" diyor. Bilal oğlan yeni uyanmış. "Baba tekrar eder misin" diyor. Tekrar ediyor "Paraları sıfırlayın" diyor. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy veren yurttaşıma sesleniyorum, hangi ülkenin başbakanı oğluna telefon edip, evdeki paraları sıfırlayın, sıfırlarken kardeşini teyzeni dayını çağır, beraber sıfırlayın diyor. Bu olmaz, bu olmaz arkadaşlar. Oy veren yurttaşlarıma sesleniyorum, sizin vidanınız bunu kabul ediyor mu?" dedi.



AK Partiye oy verenlere seslenen Kemal KILIÇDAROĞLU, "Bu kadar büyük yolsuzluğun üstü örtülemez. Temiz siyaset mi istiyorsunuz, halka hesap veren siyaset mi istiyorsunuz? O zaman bir adresiniz var. Kul hakkı yemeyen bir adresiniz var, halka hesap vermeyi görev kabul eden bir adresiniz var. O adresi CHP’dir" şeklinde konuştu.

Konuşmasında Gezi Olayları'na da değinen Kılıçdaroğlu, "Hırsların en önemli özelliği yalan söylemeleridir. Gezi eylemlerinde gencecik çocuklarımız eylem yaptılar. Camide içki içtiler denildi. Caminin imamı "İçmediler" dedi. Adam birkaç saat emniyette sorgulandı, "Camide içki içilmedi" dedi. Hala söylüyor. Yalanı bununla ibaret değil. Kabataş iskelesinde bir kadın, gövdesinin üst tarafı çıplak, ellerinde deri eldiven olan 80-100 kişi kadına saldırmışlar. Üstüne idrarını yapmışlar, çocuğun ne olduğu belli değil... Binlerce kişinin geçtiği iskelede. Sonra görüntüler çıktı. Yahu Allah’tan korkmuyor musun sen? Bu kadar yalanı söyleyen adamdan başbakan olmaz. Yalancı ve hırsızdan başbakan olmaz. Herkes elini vicdanına koyacak. Yalan söyleyeni, hırsızlık yapanı cezalandıracak. Vatan evlatlarına mı oy vereceksiniz, şaibeli bakan evlatlarına mı oy vereceksiniz? Vatan evlatlarına oy verecekseniz, adresiniz belli, CHP’dir" ifadelerini kullandı.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by