Milli Futbolcu Denizde Kayboldu

Ankaraspor'da top koşturan 1994 doğumlu genç oyuncu Sedat YÜCE'nin tatil yaptığı Alanya'da denizde kaybolduğu öğrenildi.


06 Haziran 2014 10:29
Ankaraspor'da forma giyen 1994 doğumlu Milli Futbolcu Sedat YÜCE'nin tatil yaptığı Alanya'da denizde kaybolduğu öğrenildi. Bazı haber kaynakları Yüce'nin boğularak can verdiğini öne sürse de bu bilgi henüz doğrulanmadı.

YÜCE'NİN MENEJERİ: "HENÜZ ULAŞAMADIK"

Ankaraspor Kulübü Menajeri Ender YURTGÜVEN yaptığı açıklamada, "Maalesef bu üzücü haberi saat 16.00 civarında aldık. Henüz kendisine ulaşamadık. Araştırmalar devam ediyor. Biz de şu anda yola çıktık, Alanya'ya gidiyoruz. İnşallah iyi bir haber alırız' dedi.

DALGALI DENİZDE AKINTIYA KAPILDI

Geçen sezon Keçiörengücü'nde kiralık olarak forma giyen Ankaraspor futbolcusu Sedat YÜCE, Konaklı Mahallesi'nde arkadaşlarıyla birlikte bir Otel'in plajında dün öğlen saatlerinde denize girdi. Dalgalı denizde akıntıya kapılan Yüce, gözden kaybolurken, arkadaşları güçlükle kıyıya çıkabildi.

ARAMA ÇALIŞMALARINA ARA VERİLDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen Alanya Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler akşam saatlerinde denizde bir süre arama yaptı. Ancak hava muhalefeti ve havanın kararması nedeniyle arama çalışmalarına ara verildi. Jandarma ekipleri arama çalışmalarına sabah saatlerinde devam edecek.

MİLLİ FORMAYI GİYMİŞTİ

Futbola Amasya’da başlayan ve daha sonra Samsunspor’un altyapısında futbol hayatını sürdüren genç futbolcu, son olarak Ankaraspor’a gitmişti. Sedat YÜCE, 2013 Akdeniz Olimpiyatları’nda, U19 Milli Takımı’nda da forma giymişti.

Genç oyuncu son olarak 2 Haziran'da tatil yaptığı Antalya'nın Alanya ilçesinden attığı Tweet'te "Alanya yanıyor" demişti.

Kaynak : DHA
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by