Olcan Adın Galatasaray'da

Galatasaray, Trabzonspor'dan Olcan ADIN ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını borsaya bildirdi.


04 Temmuz 2014 13:19
Olcan ADIN transferinde mutlu son. Galatasaray, Trabzonspor'un milli futbolcusu Olcan ADIN ile 4 yıllık anlaşmaya varıldığını borsaya bildirdi. Sarı-Kırmızılı ekip Olcan transeferi için 4 milyon Euro ödeyecek. Salih DURSUN da 2 yıllığına Trabzonspor'a kiralandı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'den Borsa İstanbul'a yapılan ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada, "Trabzonspor profesyonel oyuncularından Olcan ADIN ile 2014-2015 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır" denildi.

Açıklamada paylaşılan transferlerin detaylarına göre, Trabzonspor'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek ve sarı-kırmızılı oyuncu Salih DURSUN, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonları için Trabzonspor'a bedelsiz olarak kiralanacak. Trabzonspor, Salih DURSUN'u kira sözleşmesi devam ettiği süre içerisinde 1 milyon 750 bin Euro transfer bedelini peşin ödeyerek transfer etme hakkına sahip olacak. Kiralama süresi boyunca Salih DURSUN'un tüm maaş ve prim ödemelerinden Trabzonspor sorumlu olacak.

OLCAN ADIN NE KADAR ALACAK?

Olcan Adın'a da 4 sezon için toplam 7 milyon Euro sabit ücret verilecek. Futbolcuya her bir sezonunda sırasıyla 1 milyon 600 bin Euro, 1 milyon 700 bin Euro, 1 milyon 800 bin Euro ve 1 milyon 900 bin Euro sabit transfer ücreti ve 15 bin Euro maç başı ücret ödenecek. Milli futbolcuya yapılacak ödemeler her yıl sabitlenecek döviz kurundan Türk Lirası olarak ödenecek.

Olcan ADIN ise ilk açıklamayı Twitter hesabından yaptı. Milli futbolcu "Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

TRABZONSPOR'DAN YAPILAN AÇIKLAMA


Trabzonspor yıldız futbolcunun Galatasaray'a transferini resmen açıkladı. Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Olcan ADIN'ın Galatasaray A.Ş.'ye transferi konusunda, taraflar arasında anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Galatasaray A.Ş., kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 4.000.000 EURO + KDV ödeyecektir. Ayrıca profesyonel futbolcu Salih DURSUN, 1.750.000 EURO + KDV satınalma opsiyonlu olarak, iki futbol sezonu için bedelsiz kiralanmıştır" denildi.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by