Ortaç'ın Hastalığı Belli Oldu

Kas ağrısı şikayeti ile doktora başvuran ünlü popçu Serdar ORATÇ'ın MS hastası olduğu kesinleşti.


26 Haziran 2014 11:23
Ünlü popçu Serdar ORTAÇ geçtiğimiz günlerde "Kas ağrısı" şikayeti ile doktoruna başvurmuş ve bir dizi tahlil yapılmıştı. Tahlil sonuçları dün çıkan Ortaç'ın MS hastası olduğu kesinlik kazandı. MS hastası olduğunu öğrenen Serdar ORTAÇ önceki gün eşi Chloe Loughnan ile birlikte Nişantaşı'ndaydı.

Çift, yakın bir arkadaşlarıyla birlikte yemek yedi. Çok keyifsiz olduğu gözlenen Ortaç, yarım saatte 4 sigara içti. Ağrılarından dolayı yürürken topallayan ünlü şarkıcı, yemek çıkışında eşine tutunarak yürüdü. Serdar ORTAÇ'ın merakla beklediği tahlil sonuçları dün belli oldu. Doktoru, ünlü şarkıcıyı arayarak MS hastası olduğunu ve tedavinin ömür boyu süreceğini söyledi.

DOKTORU DÜN ARAYIP SÖYLEDİ

MS hastası olduğu iddialarının ardından henüz bir şeyin belli olmadığını açıklayan Serdar ORTAÇ'ın tahlil sonuçları dün belli oldu. Prof. Dr. Ayşe SAĞDUYU KOCAMAN, Ortaç’a MS hastası olduğunu bizzat söyledi. Doktoru, ünlü sanatçıya hastalığının tedavisinin ömür boyu süreceğini açıkladı.

MORAL VERDİLER


Evlendikten sonra araçlarını satan Ortaç’ın tekrar VIP minibüs aldığı ve minibüsü şoförüne kullandırdığı dikkatlerden kaçmadı. Ortaç’ı Nişantaşı sokaklarında gören hayranları, “Seni çok seviyoruz, çok geçmiş olsun” diyerek şarkıcıya moral vermeye çalıştı.

İLK SİNYAL 20 YIL ÖNCE GELDİ


Hastalığı ile ilgili hayranlarının sorularına resmi Twitter hesabından cevap veren Ortaç, "20 sene önce üveit olmuştum, göz iltihabı, meğer MS yaparmış onu. O zaman sinyal vermiş, anlamamışım. Nükhet DURU, 16 yaşındayken yaşadığı bir üzüntü sonucu 18 yaşında bu hastalığa yakalanmış ve tedaviyle yenmişti" ifadelerini kullandı.

Ortaç, düğününde annesinin nerede olduğu yönündeki sorulara ise, “Annem düğündeydi, kına gecesine gelmedi, romatizmadan kalkamadı. Neyim varsa karıma ve aileme kalacak" cevabını verdi.

MS NEDiR?


Multipl Skleroz (MS): Beyinde ve omurilikte mesajları taşıyan sinir telleri etrafındaki koruyucu kılıfın hastalığıdır. Merkezi sinir sistemiyle organların bilgi iletişimini sağlayan omuriliğin miyelin tabakası üzerindeki fiziksel tahribatın bir sonucu olarak ortaya çıkar. Kılıfın hasar gördüğü yerlerde plaklar yer alır. Bu plaklar, sinirler boyunca mesajların iletilmesini engelleyebilir.



Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by