Rize Kararını Çoktan Verdi

Bekaroğlu, Belediye Başkanı seçildiğinde Rize’de barış, huzur ve kardeşlik ortamı tesis edeceklerini söyledi.


09 Mart 2014 15:14
Rize’den gelen taleplere duyarsız kalmayarak aday olduğunu söyleyen Saadet Partisi Rize Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mehmet BEKAROĞLU, Rize’ye gelmeden önce Rize’nin değişim kararını verdiğinin görüldüğünü belirterek, "Rize kararını çoktan vermişti. 10 yıldır Rize’yi yönetenleri değiştirme kararını Rize almıştı. Bizim yaptığımız, bu kararı örgütlemek oldu. Mehmet BEKAROĞLU tek başına bir şey yapmadı. Rize zaten bu kararı vermişti ve biz alternatif ortaya koyduk. Şimdi alternatif var. Rize, yerel yönetimde, belediyede bu kibirli insanlara, rantiyecilere mecbur değildir. Ben belediye başkanı seçildiğimde, arkadaşlarımla beraber insanlarla eşit ilişkiler kuracağız" dedi.

"TOPRAKTAN GELDİK TOPRAĞA GİDECEĞİZ"

Bekaroğlu açıklamasında, "Biz insanız, insan topraktandır, hepimiz Adem’in çocuklarıyız. Adem de topraktan gelmiştir. Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Biz büyüklenmeyiz, insanlarla eşit ilişkiler kurarız. Bizim için simitçi de hamsi satan da esnaf da işadamı da; herkes insandır" diyerek herkese eşit ve adaletli davranacağını, belediye başkanı seçildiğinde Rize’nin rahatlayacağını, kardeşliği, barışı ve huzuru tesis edeceklerini söyledi.

Sadece bunun bile Rize için büyük bir kazanım olacağını, barış ve huzur ortamında çok işler yapacaklarını ifade eden Bekaroğlu, "Biz Belediye olarak insanların önünü açacağız. Belediye birikim yapma, milletten toplanan paraları yandaşlara dağıtma, rant paylaştırma, oraya gelip kibirlenme, büyüklenme, hükmetme yeri değildir. Belediye hizmet yeridir. Bir şehirde yaşayan insanlar, huzur ister, iyi hizmet ister, rahat ulaşım ister, temiz su ister, elektrik ister, doğalgaz ister. Belediyenin görevi de bunları en ucuz şekilde, en iyi şekilde ve sürekli olarak insanlara ulaştırmaktır. Biz onu yapacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak :
 
Yorum Ekleyin
Başlık: *
Yorum:
Güvenlik Kodu:
 

KÖŞE YAZARLARI

Gündem ve diğer konularla ilgili konular.

Query Error : (select yazarlar.Resim,yazarlar.Baslik as yazaradsoyad,yazarlar.Eposta as yazareposta,yazilar.*,yazarlar.Baslik as yazarbaslik,MAX(yazilar.Tarih) as yazitarih from yazilar,yazarlar where yazilar.Tarih = (SELECT MAX(Tarih) FROM yazilar where yazarID=yazarlar.ID) AND yazilar.onay=1 AND yazarID=yazarlar.ID group by yazarID order by yazilar.Tarih desc limit 0,3).Expression #4 of SELECT list is not in GROUP BY clause and contains nonaggregated column 'kma0002_sys.yazilar.ID' which is not functionally dependent on columns in GROUP BY clause; this is incompatible with sql_mode=only_full_group_by